Begroting vastgesteld, met opdracht te komen tot beter groenonderhoud!

geldvrijdag 10 november 2017 09:09

Tijdens de bespreking van begroting 2018 heeft de ChristenUnie Ermelo een voorstel ingediend om te komen tot verbetering van het groenonderhoud binnen onze gemeente. Dit voorstel werd met het CDA en Progressief Ermelo ingediend en werd unaniem door de raad aangenomen.

Een begroting geeft de financiële effecten van een beslissing weer. Begrotingen worden onder andere gebruikt bij elke instelling die met geldstromen te maken heeft, zoals bedrijven, overheden en stichtingen. In juni 2017 was le besloten om Echter dat besluit was volgens de ChristenUnie, CDA en Progressief Ermelo niet uitgewerkt in de begroting. Om die reden werd de opdracht aan het college geven om voor de raadsbijeenkomst van 25 januari 2018 met voorstellen, inclusief budget te komen voor verbetering van het onderhoudsniveau van de openbare ruimte. Daarbij werd tevens gevraagd om te bevorderen dat begin 2018 uitvoering kan worden gegeven aan het nieuwe onderhoudsniveau. 

Binnen de gemeente Ermelo is volgens van Eijle pijnlijk zichtbaar geworden welke effecten het heeft als je bezuinigt op groenonderhoud. In onze groene gemeente moet je dat niet willen. Om die reden hebben wij de opdracht gegeven te onderzoeken hoe het onderhoud beter kan worden ingeregeld.

« Terug

Archief > 2017 > november

Geen berichten gevonden