IkPas

afb ik pas
Door ChristenUnie Ermelo op 28 december 2018 21:55

IkPas

ChristenUnie Ermelo doet mee aan de actie IkPas in januari 2019, 30 dagen zonder alcohol.

Hoe breng je alcohol gebruik op een goede manier onder de aandacht? Zonder te betuttelen, te veroordelen, of een ander te ergeren. Iedereen maakt immers zelf wel uit wat hij doet en wanneer. Een zoveelste actie, wie zit daar op te wachten? Je kunt immers met alles stoppen op elk moment. Toch?!

Maar net zo goed als je wel of niet mee kan doen aan een 10 kilometer loop en daarvoor  gaat trainen zo kun je ook meedoen aan de IkPas . De fractie van de ChristenUnie in de gemeenteraad  zag de oproep vanuit de gemeente Ermelo waarin inwoners gestimuleerd worden om mee te doen. Goed voorbeeld, doet goed volgen hebben wij bedacht en daarom gaan wij als fractie meedoen in de maand januari 2019: 30 dagen geen alcohol.

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is dan niet meer vanzelfsprekend. Veel deelnemers van IkPas ervaren positieve lichamelijke veranderingen: ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. IkPas helpt je bij je uitdaging. Ga naar ikpas.nl en doe ook mee!

Deel dit bericht

Labels: