Ronald van Veen

Ronald van Veen

Arianehof 44
3851 KV Ermelo
Telefoon: 0341842522
E-mail: r.vanveen@ermelo.nl
Gemeenteraadslid

Persoonlijke situatie
Ik ben een geboren en getogen Ermeloër. Van mijn 38 levensjaren heb ik vanwege mijn studie een aantal jaren in onze provinciehoofdstad, Arnhem, doorgebracht, maar sinds 2001 woon ik weer met plezier in onze mooie gemeente.

Werk
In het dagelijks leven ben ik beleidsadviseur HRM bij een grote zorginstelling, wat betekent dat de meeste personele aangelegenheden via mij lopen. In de zomervakanties werk ik voor de grootste christelijke reisorganisatie als reisleider. Meestal vertrek ik met een groep van rond de 20 jongeren naar een vakantiebestemming. Het ontdekken van nieuwe landen, culturen en natuur is dan ook een van mijn grootste hobby’s. Als vrijwilliger van het Gelders Landschap & Kastelen verzorg ik met enige regelmaat rondleidingen over het landgoed Staverden. Recreatie en natuur vind ik belangrijke waarden in onze gemeente, die versterkt mogen worden.

Motivatie
Mijn motivatie voor het werk voor de ChristenUnie is dat ik mij in kan zetten voor onze Ermelose samenleving vanuit mijn christelijke overtuiging. God is de richtingwijzer in mijn leven en dat wil ik ook tot uiting laten komen in mijn politieke keuze. Ik vind het belangrijk dat we als mens vanuit een christelijke visie zorg dragen voor de gemeente waarin wij wonen. Al jaren zet ik mij met plezier in voor de fractie van de ChristenUnie.

Verwachtingen
We kennen allemaal de slogan ‘de maatschappij dat ben jij’, dat wil ik concreet vertalen in betrokkenheid. Voor een stabiele en betrokken partij als de
ChristenUnie zet ik mij dan ook graag in. Als gemeenteraadslid zet ik mij in voor meer betrokkenheid van de burger bij de Ermelose politiek. We kunnen allemaal mooie plannen maken, maar die moeten niet te ver afstaan van onze inwoners, hun ideeën en beleving. Heldere en duidelijke communicatie is daarom van groot belang. Ik ben er voor de ChristenUnie en de ChristenUnie is er voor u!