'Veel gespreksstof'

Folkje nov 17 new
Folkje GR verk 2018
Door Folkje Spoelstra op 5 januari 2019 12:12

'Veel gespreksstof'

Vandaag in het Nederlands Dagblad Folkje over IkPas 

‘Vorig jaar deed ik ook mee aan IkPas. Dit jaar doen we met de gehele fractie van de ChristenUnie in Ermelo mee, waarvan ik de fractievoorzitter ben. De uitdaging samen aangaan werkt motiverend. Vorig jaar viel me op hoe vaak je alcohol aangeboden krijgt. Een maand geen alcohol had zeker effect. Ik merkte dat ik mij fitter voelde en beter sliep. Alcohol is gezellig, maar kan ook schade aanrichten. Bewustwording daarvan is belangrijk. Donderdagavond had ik een nieuwjaarsborrel, waar ik niet dronk. Dat leverde genoeg gesprekken op. Misschien dat anderen zo’n actie betuttelend vinden, maar toch is het goed om het gesprek over alcoholgebruik met elkaar aan te gaan.’
Lees het hele artikel in het Nederlands Dagblad

Deel dit bericht

Labels: , , ,