CU-linaire ledenvergadering
Proef de politiek
Menu:
Voorgerecht:
- Pompoensoep
Hoofdgerecht:
- Ganzenborst met zuurkool carbonara en roseval krieltjes
Bijgerecht:
- Kaastaartjes met gekarameliseerde uien en herfstcompote
Nagerecht:
- Yoghurtmousse met bosvruchten en speculaas
Het was hard werken tijdens de kook workshop, die vooraf ging aan de ledenvergadering van de ChristenUnie Ermelo. We waren te gast in een van de leslokalen van Groevenbeek Putten. De aanwezige leden, waaronder bestuurs- en fractieleden, konden zich uitleven in de keuken waar in tweetallen de verschillende gerechten werden klaargemaakt.
Na een uurtje snijden, schillen, roeren, mixen, bakken en koken was het tijd voor de volgende opdracht.
De tafel werd gedekt en de gerechten werden uitgeserveerd. Het was geen straf om ervoor te zorgen dat er niets overbleef. Ondertussen werd er uitvoering feed-back gegeven op elkaar kookkunsten.
Na afloop van de maaltijd werd de ledenvergadering gehouden.