Veluwse ChristenUnie-raadsleden bezoeken Proson

Prosonmaandag 03 november 2014 21:41

Raadsleden van de ChristenUnie uit de gemeente Elburg, Putten, Nunspeet en Ermelo zijn op 3 november op werkbezoek geweest bij Proson.

Veel raadsleden kennen Proson en hun werkzaamheden. Het leek deze CU-leden goed om dit werkbezoek samen te doen, te meer omdat de Participatiewet effect hebben op Proson, die haar vestiging in Ermelo heeft, maar ook op Ermelo en de omliggende gemeenten . De slogan waar Proson zich mee profileert: ingewikkeld werk simpel maken. Een prachtige slogan en met die zin in ons achterhoofd hebben wij de verschillende afdelingen bezocht.

 

Enthousiast werden wij rondgeleid door Nadja Holstein, directeur van Proson. Tijdens het werkbezoek zijn wij verschillende afdelingen bij langs geweest en hebben we met onze eigen ogen gezien welk specialistisch werk er verricht wordt door de medewerkers. Van onze kant als CU grote waardering voor de medewerkers en voor het werk! Het is duidelijk dat het van belang is voor de doelgroep om een eigen ingerichte werkplek te hebben, een werkplek die niet verandert omdat alles op een vaste plek nodig is, bijvoorbeeld voor wie niets kan zien. Een werkplek die voldoet aan veiligheid en ook zo ingericht is dat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden.

 

Het gaat de komende tijd spannend worden rondom de invoering van de Participatiewet. Vanuit Proson bemerken wij dat men alles op alles wil zetten om de doelgroep aan het werk te houden. Daarin is niet de institutie Proson leidend, maar de doelgroep. Proson staat open voor verandering, men bereidt zich voor op de nieuwe toekomst en ziet de invoering van de Participatiewet ook als een uitdaging. Het biedt weer nieuwe kansen en mogelijkheden. Maar alleen kunnen ze het niet en samenwerken met verschillende bedrijven uit de regio is dan ook het sleutelwoord.

 

De gemeentes uit de regio zijn per 2015 verantwoordelijk voor de doelgroep. Omdat wij uit alles merken dat goed samenwerken het sleutelwoord lijkt, willen wij als ChristenUnie raadsleden uit de regio (Elburg, Oldebroek, Zeewolde, Nunspeet, Harderwijk, Putten en Ermelo) een voorbeeld stellen en hebben wij onze samenwerking als raadsleden actief opgepakt. Samen optrekken in de Participatiewet is voor de doelgroep van wezenlijk belang!

Labels
Dossiers
Fractie
In de media
Integratie
Partij
Persbericht
Raadslid
Werkgelegenheid
Zorg, Welzijn & Sport

« Terug

Reacties op 'Veluwse ChristenUnie-raadsleden bezoeken Proson'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 09-01-2015 07:02
De Breitling Replica Horloges Jet Team keerde terug naar zijn basis in Dijon, Frankrijk, na een reis in vijf Namaak Horloges nieuwe landen. In totaal zeven vliegtuigen uitgevoerd meer dan 225 vluchten in achttien dagen, observeren Rolex Replica van alle geplande vluchten. Demonstraties nemen plaats langs de kusten of, zoals in Beiroet en Amman, in de nabijheid van de luchthaven tijdelijk gesloten, de omgeving, de daken van de gebouwen en balkons zijn altijd gevuld met publiek gepassioneerd over de show.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.