Berichten geschreven door Iwan van den Broek

 1. Omgevingswet.jpg
  Iwan van den Broek2.jpg
  Door Iwan van den Broek op 3 mei 2023

  Samen kom je verder

  Naast dat ik tijdens Politieke Avonden aan tafels deelneem, zit ik ook regelmatig aan de keukentafel van initiatiefnemers of inwoners. Dan hebben we het voornamelijk over de samenwerking en hoe die verloopt. Op 1 januari 2024 gaat er een nieuwe wet in die hier meer nadruk op gaat leggen: de Omgevingswet. Hierin is een snellere doorloop op ruimtelijke ontwikkelingsprojecten vastgelegd.
  Lees verder

  Labels:

 2. Samen in gesprek.png
  Iwan van den Broek2.jpg 7 Kees Hofman.jpg
  Door Iwan van den Broek, Kees Hofman op 25 november 2022

  Verlichting

  De ChristenUnie Ermelo heeft twee fractievertegenwoordigers, Iwan van den Broek en Kees Hofman. Zij geven je graag een indruk van hun bijdrage aan ons team.

  Lees verder
 3. Huizenbouw benjamin-jopen on Unsplash.jpg
  Iwan van den Broek2.jpg
  Door Iwan van den Broek op 29 december 2021

  Het tekort aan woningen in Nederland is ook in Ermelo een probleem

  In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 vraag het Ermelo's Weekblad de Politieke Partijen te reageren op een stelling:
  Deze keer is de stelling: 'Er is veel te weinig gebouwd in Ermelo'

  Lees verder
 4. Sedum Dak 2.jpg
  Iwan van den Broek2.jpg
  Door Iwan van den Broek op 26 mei 2021

  Verduurzamen doen we samen!

  Het is één van de meest besproken onderwerpen van de afgelopen jaren: het klimaat en de veranderingen die dat met zich meebrengt. Logischerwijs moet er gezocht worden naar duurzame oplossingen om zorg te dragen voor onze planeet, maar ook voor de generaties die na ons komen.

  Lees verder
 5. Cursus_Politiek_Actief.jpg
  Iwan van den Broek2.jpg
  Door Iwan van den Broek op 5 juni 2020

  Politiek actief

  In deze blog wil ik mijzelf kort voorstellen. Mijn naam is Iwan van den Broek, ik ben 34 jaar en getrouwd met Kim. We hebben twee kinderen, Milan en Sem. Ik ben opgegroeid in Putten en we wonen sinds 2015 in Ermelo. In het dagelijks leven ben ik operationeel teamleider bij een kerkgenootschap in Harderwijk. 

  Vorig jaar rond deze tijd begon de cursus Politiek Actief in Ermelo. Dit was een gezamenlijk aanbod van de gemeenten Ermelo en Harderwijk voor hun inwoners en werd geleid door ProDemos. Een laagdrempelige cursus om meer bekend te worden met de invloed die je kan hebben in de plaatselijke politiek. 

  Lees verder