Berichten geschreven door Stefan Fiddelaar

 1. jefferson-sees-gilCd9_Jjv0-unsplash joggen.jpg
  Stefan Fiddelaar
  Door Stefan Fiddelaar op 1 april 2021

  Genoeg ruimte voor bewegen in Ermelo?

  We zien steeds meer hoe belangrijk het is om letterlijk in beweging te blijven. Dat we in corona-tijd vooral thuis zitten en aan onze beeldschermen gekluisterd zijn, komt dat bewegen zeker niet ten goede. En dat terwijl bewegen bijdraagt aan een goede weerstand en gezondheid, iets wat juist nu zo nodig is. Het is natuurlijk niet voor niets dat organisaties hun personeel massaal aansporen om de app ‘Ommetje’ te gebruiken om toch wat in beweging te blijven.

  Lees verder
 2. Fractie zoom 2.jpg
  Stefan Fiddelaar
  Door Stefan Fiddelaar op 24 april 2020

  Nieuwe digitale wereld gaat open in Corona-tijd

  Het Corona virus heeft ons dagelijks leven enorm veranderd. Zelf vind ik de enorme toename van digitale communicatie misschien wel een van de grootste veranderingen.

  Voor mijzelf begon het met de ‘Teams’ videogesprekken voor werk. Grappig om alle collega’s nu eens in hun thuissituatie te zien. Op hun werkkamer of gewoon achter de keukentafel. Vaak met kinderen die tussendoor om aandacht vragen (‘nee nu niet, mama is even aan het bellen’). Zelf slaagde ik er in om, met de camera uit maar het geluid aan, heel zachtjes tijdens een vergadering mijn dochtertje op bed te leggen. Je wordt vanzelf handig met dat multitasken.

  Lees verder
 3. kerstgroet cu_2.jpg
 4. Stefan video pict.JPG
  Stefan Fiddelaar
  Door Stefan Fiddelaar op 2 februari 2019

  De eerste maanden van een commissielid

  ‘De Ermelose politieke arena betreden’. Dat is in hoogdravende taal waar ik in april officieel mee begon. Praktisch betekent het vooral: veel vergaderen en heel veel lezen. Maar ook: steeds meer te weten komen over wat er speelt in Ermelo. En: me steeds meer betrokken voelen bij alles wat er in ons dorp aan de gang is.

  Ajax, microfoontjes en lange vergaderingen

  Lees verder
 5. Kerst en 2019

  Labels: